Episke Sandhed eller Konsekvens film at se nu

Dyk ned i en verden af risiko og farer med Sandhed eller Konsekvens film, der udfordrer grænserne for moral og fornuft. Udforsk de psykologiske dybder i disse film og oplev de intense drejninger, der vil holde dig på kanten af dit sæde!

Film og Truth and Dare: en perfekt kombination til en sjov aften. Hvis du er fan af dette klassiske spil og planlægger en filmaften med venner, kan du sætte nogen af disse must-watch Sandhed eller Konsekvens film på din liste!

Uanset om du er i humør til en klassisk thriller eller noget mere moderne, har disse film det hele. Så gør dine popcorn klar og dyk ned i den ultimative Truth or Dare oplevelse!

Hvad handler filmen Truth or Dare om?

Truth or Dare er en gyserfilm om en gruppe universitetsstuderende, der bliver involveret i et dødbringende spil Truth or Dare. Den følger Olivia (Lucy Hale), hendes venner og en mystisk fremmed, mens de alle bliver involveret i spillet.

Efterhånden som indsatsen stiger, skal de besvare stadigt sværere og farligere spørgsmål eller udføre livstruende voveture. Nogle spørgsmål og vovemod inkluderer at fortælle en ven om en utro partner, sætte ild til en person eller dræbe nogen.

Gennem hele filmen må Olivia og hendes venner konfrontere deres mørkeste hemmeligheder og se deres frygt i øjnene for at overleve spillet. For hvis de ikke gør det, er døden det eneste resultat.

Med drejninger og drejninger undervejs vil denne film holde dig på kanten af dit sæde. Er du modig nok til at tage udfordringen op Truth or Dare? Så gør dig klar til en nat med spænding og kuldegysninger med denne film, du skal se!

Hvor kan jeg se filmen Truth or Dare?

Filmen er tilgængelig på forskellige streamingtjenester, afhængigt af dit område. Truth or Dare kan streames på Netflix, Amazon Prime Video, iTunes, Google Play Movies & TV, Vudu, YouTube Movies og andre tjenester.

Så tag fat i dine venner og se, hvem der er modig nok til at tage den ultimative udfordring!

Truth or Dare filmbesætning

Denne film har en stjernespækket rollebesætning. Denne talentfulde skare af skuespillere bringer karaktererne til live, hvilket gør denne film til en endnu mere intens oplevelse. Rollebesætningen er som følger:

Skuespillerne i denne film er imponerende og talentfulde. Så hvis du leder efter en fantastisk gruppe af skuespillere til at bringe din Truth or Dare oplevelse til live, så led ikke længere! Denne rollebesætning vil holde dig på kanten af dit sæde til en nat med gys og kuldegysninger.

Film som Truth or Dare

Kan ikke få nok af Truth or Dare? Her er nogle andre film at se, hvis du leder efter film med lignende elementer:

1. Nerve (2016)

I Nerve er en hårdtarbejdende gymnasieelev træt af at være så seriøs hele tiden. Da hendes venner pressede hende til at spille onlinespillet Nerve, tilmeldte hun sig bare for sjov. Spillet viser sig at være en uhyggelig version af Truth or Dare, hvor folk deltager som 'spillere' eller 'seere'.

Efterhånden som spillet skrider frem, bliver spillerne afhængige af spændingen ved denne farlige konkurrence med en fremmed, som udfordrer dem til at tage skræmmende, mere risikable og farligere vovemod end de foregående. Hvis de lykkes, vinder de penge og popularitet. Men hvis de taber…

Historien om Nerve er gribende og holder dig hooked fra start til slut.

2. Fordelene ved at være en vægblomst (2012)

Har du nogensinde følt, at du ikke hørte til? Hvis du er teenager, føler du det sikkert en million gange om dagen. Det samme gør Charlie (Logan Lerman), hovedpersonen i denne charmerende og dybtfølte tilpasning af den bedst sælgende roman af Stephen Chbosky.

Han forsøger desperat at klare sig gennem gymnasiet og plages af skyggerne fra sin fortid og sin kejtethed. Hans held vender, da han bliver 'adopteret' af den karismatiske, lidt skæve og ekstravagante Patrick (Ezra Miller) og hans dejlige stedsøster Sam (Emma Watson).

Men vil Charlie nogensinde komme til fred med sine indre dæmoner? Denne voksende historie er et must-watch for alle, der nogensinde har følt sig som en udstødt.

3. Ville du hellere (2012)

Would You Rather er en psykologisk gyser-thriller, der følger Iris (Brittany Snow), da hun indvilliger i at deltage i et livsfarligt spil af Would You Rather for at hjælpe sin bror. I dette spil skal hun vælge mellem to rædselsvækkende muligheder: torturere en anden person eller blive tortureret.

Efterhånden som spillet skrider frem, bliver flere liv viklet ind i dette grusomme spil, og det bliver hurtigt klart, at ingen kan slippe uskadt. Med uventede plot-drejninger og en uhyggelig spilmester vil Would You Rather helt sikkert efterlade dig rystende af frygt.

Disse film vil alle garanteret give dig en nat med gys og kuldegysninger. Så tag dine popcorn, sæt dig til rette og forbered dig på en spændende filmaften!

Færdig med at se? Begynd at spille!

Nu er det tid til selv at opleve dette skræmmende og sjove spil! Inviter dine venner til at komme over til et meget underholdende spil Truth or Dare online (uden de dødelige konsekvenser, selvfølgelig).

Med dette online spil, glem alt om at komme med spørgsmål og turde på stedet; vores app har dækket dig. Med over 1.000+ spørgsmål og vovemod på tværs af forskellige kategorier, løber du aldrig tør for sjove og krydrede udfordringer.

Download vores gratis "Truth or Dare" app nu, eller spil direkte på vores hjemmeside!

Download til iPhone Download til Android
Spil online
Gennemse alle artikler