Sandhed eller konsekvens for børn og teenagere

Sandhed eller konsekvens er det sjoveste spil med spørgsmål, til at spille med dine venner og familie. Udfør alle slags fantastiske udfordringer og snak om hemmeligheder! Se vores liste over sjove Truth or Dare spørgsmål lavet lige til dig.

Introduktion

Sandhed eller konsekvens er ikke kun beregnet til voksne. Børn har også masser af sjov af at spille dette spændende spil! Det vil helt sikkert skabe nogle interessante øjeblikke. Det er en ting at se dine venner i nabolaget eller i skolen, og det er en helt anden ting at se hinanden spise en skefuld stærk sauce eller danse kylling-dansen. Bare for at nævne et par meget pinlige udfordringer!

Vil du spille det med forældre? Prøv det, du vil have det så sjovt! Børn får chancen for at stille deres forældre alle slags nysgerrige spørgsmål. Og forældrene får lov til at dykke dybere ind i deres teenage-monstre. Tonsvis af sjov er garanteret.

Så tøv ikke og saml alle sammen, for at starte en fantastisk spille-aften! Du vil helt sikkert lære uventede nye ting om hinanden. Alt det du har brug for er vores Sandhed eller konsekvens-app. Den er fyldt op med sjove, skræmmende og børnevenlige spørgsmål og udfordringer. Du kan ikke gå galt med den, det lover jeg dig!

Hvordan Truth or Dare spilles?

De grundlæggende regler for at spille Sandhed eller konsekvens er ret lette. Her er de fem trin:

  1. Sæt spillet op. Spillet kræver mindst tre spillere. Der er ingen grænse for antallet af mennesker, der spiller spillet. Vil du spille det med en stor gruppe af familie og venner? Intet problem! VIl du hellere spille med et lille antal nære venner eller familie? Det er også fint. Bare sørg for, at alle føler sig godt tilpas og er enige om, hvilken slags spørgsmål og udfordringer går over grænsen.

  2. Bestem, hvem der skal begynde. Vælg en, som gerne vil starte spillet. Er du den, der vil starte spillet? Eller en anden?

    Du kan også lade en tom flaske bestemme, hvem der skal begynde. I dette tilfælde begynder den yngste spiller spillet, ved at dreje flasken. Flaskehalsen peger dernæst på den der skal begynde med at spille.

  3. Begynd S eller K! Startspilleren får spørgsmålet: “Sandhed eller konsekvens”? Denne spiller skal vælge mellem at besvare et spørgsmål sandfærdigt eller udføre en udfordring. De andre spillere beslutter sig for et sjovt spørgsmål eller en udfordring. Se vores liste over sjove og vovede spørgsmål og udfordringer nedenfor!

  4. Den næste spiller. Spillet fortsætter med den næste spiller, efter at spørgsmålet eller udfordring er udført. Gruppen kan frit vælge rækkefølgen af spillerne. Skifter i til tur i rundkredsen, eller kan den nuværende spiller vælge den næste spiller, eller lader i den spindende flaske afgøre, hvem der er den næste?

  5. Leder du efter inspiration? Så prøv vores fantastiske gratis app! Du kan finde over 1.000 spørgsmål og udfordringer i vores brugervenlige app til iPhone og Android. 👇

Download til iPhone Download til Android
Spil online

Sjove sandhedsspørgsmål

Hvis det er din tur, og du vælger ‘Sandhed’, skal du svare på et spørgsmål helt ærligt. Vær forberedt på nogle pinlige spørgsmål, fordi ingen ønsker at lade dig slippe let af! At lyve er dog ikke en mulighed. Du kan prøve at fortælle en løgn, men det ville naturligvis ødelægge det sjove ved spillet.

Vi har samlet nogle sjove og afslørende spørgsmål til dig nedenfor:

Hvis du virkelig ikke ønsker at besvare et spørgsmål, fordi det er for personligt, og du ikke føler dig godt tilpas, kan du altid bede om et andet. Vil du have flere spørgsmål? Se vores gratis Sandhed eller konsekvens-app .

Gode udfordringer til børn

Hvis det er din tur, og du vælger ‘Konsekvens’, skal du udføre en opgave eller en udfordring. Og igen, gør ikke noget som du ikke føler dig godt tilpas med. Selvfølgelig skal du ikke at vige dig væk fra hver tur. Men husk, at du altid kan bede om en ny udfordring, hvis den første udfordring får dig til at føle dig utilpas. Prøv at holde spillet sjovt for alle, uanset hvilken alder!

Vi har samlet nogle spændende konsekvenser til enhver udfordrende djævel derude:

Spil onlineversionen ✨

Oplev over 1.000 pinlige spørgsmål og sjove opgaver i vores sjove app til iPhone og Android. Prøv det!

Download til iPhone Download til Android
Spil online

Variationer af spillet

Der er masser af forskellige måder at spille dette spil på. Du kan endda selv finde på nye regler. Hvis du vil krydre det traditionelle spil, er her nogle forslag her:

Bange for en Konsekvens?

Forestil dig nogen som bakker ud af en udfordring, der er blevet givet. Det er muligt, nogle har grænser for, hvor dristige de er. Du lader dem ikke slippe så let. I stedet kunne alle de andre spillere derefter finde på en svær Konsekvens.. Og bangebuksen skal vælge mellem en af disse to Konsekvenser.

Spørgsmål og en Konsekvens!

Mange mennesker er bange for at vælge en Konsekvens, så de bliver ved med at gå efter de relativt sikre spørgsmål. Slut med det. I denne version af spillet kan spillere ikke vælge mellem en ‘sandhed’ eller en ‘Konsekvens’, men den skifter mellem de to. Ingen udenvej nu!

Truth or Dare spørgsmål video

Føl dig altid godt tilpas

Der er en regel, der gælder for hver omgangl Sandhed eller konsekvens: du skal aldrig føle dig presset til at gøre ting, som du ikke ønsker at gøre. Har du det ikke godtl med at besvare et spørgsmål eller udføre en udfordring? Så bare spørg efter en ny.

Og husk, at det altid er klogt at blive enige om nogle grundregler, før i starter spillet, såsom:

Vi håber du har det sjovt, mens du spiller dette spil!

Download den officielle app 😍

Sandhed eller konsekvens app icon

Sandhed eller konsekvens

Til iPhone & Android