Sandhed eller konsekvens til frække par og voksne

Vil du have nogle hede sandheder og sexede udfordringer? Forfør din partner til at spille den hotteste, mest sexede version af Sandhed eller konsekvens. Kun til voksne! 💋 (18+)

Sexet, spændende og intimt

Troede du Sandhed eller konsekvens bare var et spil for teenagere, som ønsker at pinliggøre hinanden? Tro om. Det er også perfekt til par, som vil krydre forholdet. Det er en sjov og sexet måde at få dig i stemning til noget mere spændende end bare den 20. genudsendelse af Friends på Netflix.

Så smid den fjernbetjening væk, let den dovne røv fra sofaen og forbered dig på nogle afslørende spørgsmål og frække udfordringer ! Hvis du ikke var klar over din elskers hemmelige ønsker, vil du helt sikkert få dem at vide med dette spil. Og måske også få en smag af dem. Du vil aldrig vide, hvad natten byder på! 🔥

Spil med din partner eller en du kan lide

Måske ved du allerede, hvordan man spiller Sandhed eller konsekvens: der tales om den normale version. At spille det med en du kan lide, partner eller ægtefælle er en fantastisk måde at tage spillet til et helt nyt og spændende niveau.

Ligesom i den normale version kan du spille sexet Truth or Dare spil i tvosomer eller med en lidt større gruppe. Afhængig af hvor fræk du vil have tingene til at blive. For det første skal i beslutte jer for, hvem der skal starte spillet.

Er du den der skal begynde? Så skal du vælge mellem at besvare et spørgsmål sandfærdigt eller udføre en hed udfordring. Du kan også spinde flasken og lad den bestemme, hvem der først bliver udsat for nogle sexede spørgsmål og udfordringer!

Spørgsmål om den frække sandhed!

Har du nogensinde været for genert til at stille spørgsmål til den du kan lide, eller din kæreste om deres seksuelle fantasier? Det er slut! Fordi dette spil er en god konstruktion for at komme over din forlegenhed. Disse intime spørgsmål vil afsløre alle de sexede hemmeligheder, du var ivrig efter at finde ud af.

Tror du allerede at i ved alt om hinanden? Fordi i har været sammen i en million år? Selv ægtefæller har hemmelige skuffer i deres sind, bevaret til spændende fantasier. Det er aldrig for sent at finde ud af hvad de er! 😏

Men lad os ikke komme foran os selv … og i stedet for fokusere på reglerne! Er det din tur? Og valgte du “Sandhed”? Så skal du svare ærligt på et spørgsmål. Vær forberedt på nogle afslørende quizzer, fordi der er ingen som gider at høre om dit første kys i syvende klasse. At lyve er ikke en mulighed. Du kan godt prøve at fortælle en løgn … Men det ville naturligvis ødelægge det sjove ved spillet.

Liste af sandheder

Vi har samlet nogle sexede og frække Truth or Dare spørgsmål til dig nedenfor!

Føler du dig virkelig utilpas med at besvare et af spørgsmålene? Så husk på, at du altid kan bede om en anden.

Vil du have flere spørgsmål? Se vores gratis Sandhed eller konsekvens app.

Sexet og afslørende udfordringer

Har du nogensinde ønsket at bede din elsker eller partner om at gøre ting, men turde ikke, fordi du ikke var sikker på, at de kunne lide det? Udfordringerne i denne sexede version af Sandhed eller konsekvens vil uden tvivl varme stemningen op for en spændende nat!

Glem alt om at spørge hinanden om at spise noget ulækkert, bøvse alfabetet eller danse som vanvittigt i stuen … Nå, altså medmindre du vil danse en forførende dans nøgen. 🤭

Disse udfordringer garanterer nogle krydret øjeblikke! Men først: reglerne. Er det din tur? Og valgte du ‘Konsekvens’? Så skal du udføre opgaven, eller udfordring der er givet. Gør ikke noget, som du føler dig utilpas med. Men tøv ikke for hurtigt, for hvem ved hvad der kan ske, når du overvinder din samhørighed!

Liste af udfordringer

Vi har samlet nogle sexede Sandhed eller konsekvens udfordringer til dig nedenfor!

Spil onlineversionen 💋

Du kan finde over 1.000 mere sexede spørgsmål og frække udfordringer i vores gratis app til iOS og Android. Prøv det!

Download til iPhone Download til Android
Spil online

Sexede råd og variationer!

Prøv en af disse sexede råd og variationer af S P eller K:

  1. Er du i et langdistance-forhold? Det kan være hårdt. Men det kan også skabe nogle sexede møder. Prøv at spil Sandhed eller konsekvens over Skype eller FaceTime. Det at se din partner striptease vil helt sikkert krydre dit forhold op i de ensomme tider!

  2. Har du nogensinde bemærket, at en af spillerne altid vælger de relativt sikre spørgsmål? Frygt ikke mere. I denne version af spillet kan spillere ikke vælge mellem en ‘sandhed’ eller en ‘konsekvens’. I stedet for, skifter det mellem de to. Hvilket betyder, at alle får sin tur!

  3. Ingen ønsker at begynde helt nøgen. Det sjove ved spillet ligger i at krydre tingene langsomt op og opbygge en spænding. Så gem de mest frække spørgsmål og udfordringer indtil senere, til når du føler dig lidt mere varm!

  4. Vil du tilføje lidt spænding til spillet? Så aftal ikke at røre ved hinanden, indtil et bestemt tidspunkt i spillet. Spørgsmålene, inden du når dette punkt, skal dreje sig om, hvad I begge gerne vil gøre for hinanden. Og udfordringerne skal handle om at tease hinanden, indtil trangen til at røre hinanden næsten bliver for meget at holde ud.

Truth or Dare spørgsmål video

Føl dig altid godt tilpas

Der er en regel, der altid skal gælde for hvert spil Sandhed eller konsekvens , og især i dette, hvor du til tider kan føle dig sårbar: du skal aldrig føle dig presset til at gøre ting, du ikke vil gøre.

Er det ubehageligt at besvare et spørgsmål eller udføre en opgave? Så spørg bare efter en ny, det er der absolut ingen skam i.

Og husk altid at blive enige om nogle grundlæggende regler, før du starter spillet, såsom:

Vi håber at i får en uforglemmelig spilleaften med hinanden!

Download den officielle app 😍

Sandhed eller konsekvens app icon

Sandhed eller konsekvens

Til iPhone & Android