Spilleregler

Sandhed eller konsekvens er det sjove, sexede og intime festspil, der skal leges med venner, par og familie. Det får enhver kedelig fest eller overnatning til at live op, med dens afslørende spørgsmål og gode udfordringer!

Hvad er S, P eller K?

Sandhed eller konsekvens (også kendt som Truth or Dare) er et af de bedste festspil til at løfte stemningen ved sammenkomster til et højere niveau. Det hæver stemningen op til de kedelige fester, og det giver et sjovt, personligt og intimt præg til sammenkomster med venner. Det er virkelig det klassiske festspil til enhver fest eller overnatning!

Den bedste ting ved sandhed eller Konsekvens? Muligheden for at lære de andre spillere at kende på et mere dybere, og personligt niveau. Og selvfølgelig, opfordre dem til at gøre noget vildt pinlig!

Så tøv ikke og begynd dette sjove spil for at teste dine venners eller familiens dristighed! Alt hvad du har brug for er vores app, som er fyldt op med hundredvis af sjove, personlige og dristige spørgsmål og udfordringer.

Glem dog ikke at du skal kunne tolerere en høj dosis af forlegenhed! 🤔

Hvordan spiller du Sandhed eller konsekvens?

Sandhed eller konsekvens kan spilles med venner, par eller familie. Uanset om du vil spille det med en stor gruppe eller nogle af dine nærmeste venner. En stor gruppe vil helt sikkert bringe masser af sjove sjov til bordet. Men et begrænset antal spillere kan sørge for en mere intim stemning, hvilket kan være rart for de mere personlige spørgsmål som spillet indeholder.

Uanset hvad du vælger, er grundlaget for spillet enkelt. Først bestemmer du som en gruppe, hvem der begynder. Den spiller der starter, skal vælge mellem at besvare et spørgsmål sandfærdigt eller udføre en udfordring. Denne spiller får derefter et spørgsmål eller en opgave, som resten af gruppen eller den forrige spiller kan komme med i.

Når spørgsmålet eller opgaven er udført, spørger den nuværende spiller den næste spiller: ‘Sandhed eller konsekvens?’, Og så fortsætter spillet. Gruppen kan frit vælge rækkefølgen af spillerne: tager du tur i en cirkel, eller kan den nuværende spiller vælge den næste spiller?

Har du brug for noget inspiration? Du kan finde de mest sjove Truth or Dare spørgsmål online på denne hjemmeside. Vi har samlet hundredvis af sjove spørgsmål og udfordringer til dig!

Spil onlineversionen ✨

Du kan finde over 1.000 pinlige spørgsmål og sjove udfordringer i vores gratis app til iPhone og Android. Prøv det!

Download til iPhone Download til Android
Spil online

Gode spørgsmål til Sandhed

Hvis spillere vælger ‘Sandhed’, skal de ærligt svare på et spørgsmål. Det betyder, at du ikke ønsker at stille dem simple spørgsmål, som de gerne vil svare på. Du skal få dem til at rødme med forlegenhed og få dem til at stamme imens de giver deres smertefulde ærlige svar! Jo mere personlig og pinligt et spørgsmål, jo sjovere er det.

Liste af Sandheder

Vi har samlet nogle sjove og afslørende spørgsmål til dig nedenfor!

Næste: Børnevenlige Sandhed eller konsekvens spørgsmål

Gode Konsekvenser 🔥

Hvis spillere vælger ‘Konsekvens’, skal de udføre en opgave. Selvfølgelig ønsker du ikke, at de skal gøre noget kedeligt, ligesom at stå på et ben i et minut. Tværtimod, du vil have dem til at udføre noget helt vanvittigt eller pinligt, som de virkelig ikke ønsker at gøre!

Liste af Konsekvenser

For de rigtige vovehalse, har vi samlet nogle sjove udfordringer nedenfor!

Næste: Sexet Sandhed eller konsekvens spørgsmål (18+)

Variationer af Sandhed eller konsekvens

Ønsker du at krydre den traditionelle Sandhed eller konsekvens? Hvis du tør, kan du lave dine egne regler for at bestemme grænserne for dit spil. Her er et par kreative nye spilleregler for at gøre din aften til en vanvittig spille aften, som vil blive uforglemmelig.

Vælg din Konsekvens-regel

Hvis nogen virkelig ikke ønsker at udføre deres udfordring, der er blevet givet, kunne alle de andre spillere finde på en vanskelig udfordring. Spilleren skal derefter vælge en af disse to udfordringer.

Den uundgåelige Konsekvens 😈

Ofte er folk bange for at vælge en Konsekvens. Så de holder sig til de relativt sikre spørgsmål. I denne version af spillet får spillerne simpelthen ikke valget mellem en ‘sandhed’ eller en ‘Konsekvens’. Det skifter nu mellem de to. Så er der ingen omvej!

Spind flasken

I stedet for blot at vente til det er din tur, lader du en flaske gøre arbejdet. Denne kombination af Flaskehalsen Peger På og Sandhed eller konsekvens er en strålende en! Flasken spindes midt i cirklen, og den som den peger på, skal vælge mellem en ‘sandhed’ og en ‘Konsekvens’. Derefter spindes flasken en gang mere, for at finde ud af hvem der bliver spørgeren.

Drink eller shot! 🍻

Er du gammel nok? Så kan du få noget ekstra sjovt med alkohol. Der er forskellige versioner som du kan prøve. Som at erstatte Sandheden med at drikke en shot. Eller lade spillerne vælge et (temmelig ulækkert) mix-shot, når man ikke kan lide spørgsmålet eller konsekvensen som man har fået.

Uanset hvad du gør: husk altid at drikke ansvarligt. Ja, lidt berusede opfordringer kan være sjove, men normalt ikke når man er alt for fuld. Dette spil er ikke beregnet til at blive total fuld. Det er beregnet til en sjov og spændende aften med venner eller familie.

Klar til at begynde spillet? Spil online eller download vores app til iPhone og Android:

Download til iPhone Download til Android
Spil online

Du skal altid føle dig tilpas!

En anden ting, der bør siges: Hvis du virkelig ikke føler dig godt tilpas med et spørgsmål eller en udfordring, skal du bare bede om et nyt. Der er intet at skamme sig over, og ingen skal føle sig presset til at sige eller gøre ting, som de ikke har det godt med.

Hvad der altid hjælper er, at beslutte på forhånd hvilke typer spørgsmål eller udfordringer der er forbudt. Nogle mennesker kan ikke lide spørgsmål eller udfordringer vedrørende f.eks. Alkohol, stoffer eller sex. På den måde bliver ingen presset op i et hjørne, ved at blive bedt om at bunde ens glas eller fjerne et tøjstykke.

Nogle ‘regler’, som i kunne blive enige om:

Husk, at spillet skal føles sjovt og sikkert for alle. Du må ikke gøre farlige ting ved en udfordring, og ikke føle dig presset til at besvare et spørgsmål, der er alt for personlig eller kan forårsage problemer mellem dig og andre mennesker i gruppen. Du har lov til at sige ’nej’, glem ikke det!

Have det sjovt med at spille dette spil! Glem ikke at prøve vores gratis app med Truth or Dare spørgsmål.

Download den officielle app 😍

Sandhed eller konsekvens app icon

Sandhed eller konsekvens

Til iPhone & Android